Magic Eye Gél-lakk 4ml 756#

Termék kód:071756

NEW**Magic Eye Lakkzselé [071]



MAGIC EYE GÉL-LAKK HASZNÁLATA, LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
*Alapszinként fekete gél-lakkot használok, amit egy rétegben viszek fel és kötettem UV/LED lámpa segítségével. Legjobb alapszin hozzá a fekete,de más szin is alkalmazható.


* Vedd kezedbe a választott Tiger eye covering géllakkod. Tiger eye covering géllakk felkenése után vedd kezedbe a Tiger eye- mágnest, majd tartsd a körömlemez felé olyan szögben, amilyenben a fényjátékot szeretnéd, hogy majd körömlemezeden megjelenjen. (pl.: átlósan a körömlemezre, vagy azzal párhuzamosan, stb.) A mágnest igyekezz minél közelebb tartani, de semmiképp se érjen bele a gél lakkba! (2-3mm-re) A mágnest ujjanként elég 5 másodpercig egy pozícióban tartanod, s csak ezután tedd a kezed az UV/LED lámpába.

*Miután a felmágnesezett réteg is megkötött, a tartósság és a védelem érdekében használj egy vékony rétegben leoldható fényzselét! Amennyiben további körömdíszítésre vágysz (pl.: strasszköves díszítés), akkor azt a fényzselé rétegbe tudod rögzíteni kötés előtt. A leoldható fényzselét is lámpáznod kell majd! Ha fixálós fényzselét használtál, papírtörlő és cleaner/gél fixáló segítségével távolítsd el a ragacsos anyagot a körömfelszínről. Ha szükséges, használj körömbőr ápoló olajat is, ami segít az ujjaid ápolásában.